Gyerekszoba inspirációk kevés megvalósítva

Gyerekszoba inspirációk kevés megvalósítva

A gyermek a szülők univerzumának központja. A kicsiknek pedig a szobájuk tölti be ugyanezt a szerepet, ahol a fantáziáik megtestesülhetnek. A gyerekszoba inspirációk segítségével ez a varázslatos tér még kellemesebbé tehető, ahol a játék zavartalanul folyhat.

Az ízlés és a stílus már a korai gyermekkortól kezdve formálódik, így ennek a helyiségnek a berendezését elegánssá és modernné kell tenni. Ki mondta, hogy a szivárvány minden színének kell körülvennie a babát?

Read More

Az országúti pedál előnyeiről röviden

Az országúti pedál előnyeiről röviden

Nagyobb erőkifejtés, jobb haladás. Pontosan ezt kínálja az országúti pedál, tehát érdemes váltani. Aki eddig még csak taposó pedállal hagyta maga mögött a km-et, annak egy teljesen új élményt kínál az SPD vagy patent pedál.

A tévhiteket érdemes azonnal elhessegetni ezzel a technológiával kapcsolat. Talán csak egyetlen dolgot lehetne felhozni hátrányként, ami nem más, mint az ára. Továbbá, szükség lesz egy SPD cipőre is, amivel létrejön a dokkolós pedálkötés.

Read More

Kreatív kikapcsolódás a golyópálya építés

Kreatív kikapcsolódás a golyópálya építés

Nem is volt olyan régen, amikor gyerekként színes üveg- és fagolyókkal játszottunk. Még a legelképzelhetetlenebb dolgokból is képesek voltunk az egyedi golyópálya megépítésére. A mai golyópálya a mai gyerekekhez van formálva.

Elég vetni rá egy pillantást és felnőttként azonnal belénk hasít a felismerés, hogy mindig egy ilyet szerettünk volna. Most pedig tessék, itt van! Egyszerűen megrendelhető és a lurkónk mellé mi is leülhetünk játszani. Biztosan ő is értékelni fogja az együtt töltött időt.

Read More

Nikkel bevonatú micro USB kábel

Nikkel bevonatú micro USB kábel

Igaz az a mondás, hogy semmi sem tart örökké és ez így van a különböző típusú kábelek esetében is, hiszen az eredeti túl drága vagy nem lehet megvásárolni, a kötegek elfáradnak, a zsinór megtörik, a fej megsérül és éppen ezért elkerülhetetlenné válik a csere. A kitűnő minőségű micro USB kábel többféle kialakítással és hosszúsággal választható. Az extra hosszú kábel azért is előnyös, mert ha messze van a számítógép vagy a konnektor, akkor sem okozhat problémát a kábel használata.
Read More

Monopoly társasjáték kicsiknek és nagyoknak

Monopoly társasjáték kicsiknek és nagyoknak

A különféle társasjátékok kimondottan elterjedtek mind a gyermekek, mind pedig a felnőttek körében, hiszen rendkívüli szórakozási lehetőségnet nyújthatnak. A Monopoly társasjáték módfelett népszerűnek számít már hosszú évek óta, hiszen első megjelenése még az 1900-as évek végére tehető. Maga a játék viszonylag egyszerű és szinte minden a szerencsén múlik.

Ugyanis a játékosoknak a dobásuk alapján kell lépniük és minden olyan telket megvásárolhatnak, amire ráléptek. Ezzel pedig előre haladhatnak, hiszen a megvett ingatlanok pénzt hoznak, a Monopoly társasjátékot pedig az nyeri, aki a leggazdagabb. A társast a jatekotthon.hu weboldalon már több kiadásban is elérhetjük. Read More

Névre szóló futóbicikli a minőség jegyében

Névre szóló futóbicikli a minőség jegyében

Az első kerékpár minden gyermeknek óriási kincs. Szinte mindegy számukra, hogy milyen az a bizonyos járgány, mert a lényeg, hogy az övék, a saját tulajdonuk, ettől pedig a világ legszebb, legmenőbb példányának látják. Ugyanakkor egy névre szóló futóbicikli, ami a kedvenc színükben pompázik és jól láthatóan minőségi alapanyagokból készült, még nagyobb örömet tud okozni számukra.

Arról nem is beszélve, hogy egy nívós kivitelezésű bringa sokáig ki tudja szolgálni őket, így ez az öröm nemcsak ideig-óráig fog tartani. A jól megválasztott névre szóló futóbicikli akár évekig is helytáll, amihez persze elengedhetetlen az állítható ülés- és kormánymagasság. Read More

Telefon akkumulátor rengeteg változatban

Telefon akkumulátor rengeteg változatban

A mobiltelefonok fontosságát a mai világban nem kell hosszasan ecsetelni, hiszen mindenki tudja, hogy napjainkban nélkülözhetetlenek. De mit ér a jól bevált készülék megbízhatóan működő telefon akkumulátor nélkül? Sajnos semmit. Megtörténhet, hogy a még jó állapotban lévő mobil akkumulátorja már nem úgy teljesít, ahogy azt megszoktuk.

Hiába tesszük rá a telefont, mert sajnos azt nem látja el kellőképpen energiával. Egyszerűen azt vesszük észre, hogy már a nap közepén jelez az elvileg teljesen feltöltött mobil. Amennyiben a gyári változat idősebb, mint egy 1,5-2 év, és hamar lemerül, akkor egészen biztosan soron van egy új telefon akkumulátor beszerzése. Read More

Kerti tömlő minden méretben

Kerti tömlő minden méretben

Ma már számtalan olyan tárgyat használnak az emberek, amelyek régen egyáltalán nem voltak jelen a mindennapokban, mivel a kezdetleges technológia nem terjedt ki ezek gyártására. A klasszikusnak mondható kerti tömlő kifejezetten sokféle előnnyel jár, hiszen ezt az emberek főleg a nyári időszakban nagyon sokat használják.

A víz eljuttatása régen egyik pontból a másikba elég fáradságos feladat volt. Ehhez a művelethez ma már elég megnyitni a csapot és a kerti tömlő elvégzi ezt a feladatot. Read More

Teleszkópos nyelű akkumulátoros szegélynyíró

Teleszkópos nyelű akkumulátoros szegélynyíró

Elege van már abból, hogy a nehezen elérhető füves területekre úgy kell beemelnie vagy beerőltetnie a fűnyíró gépet? Válasszon okosabb megoldást! Az akkumulátoros szegélynyíró által roppant egyszerűen orvosolható a probléma.

Nem csupán a szegélyeket, a sarkokat, az elérhetetlen gyepfelületeket lehet vele tökéletesen karbantartani, hanem a magas fűvel is könnyedén megbirkózik. Az akkumulátoros szegélynyíró használata nem ütközik nehézségekbe, kényelmesen lehet vele haladni a kert akármelyik eldugottabb részén. Read More

Az EU raktár Aliexpress nagyszerű lehetőségeket rejt

Az EU raktár Aliexpress nagyszerű lehetőségeket rejt

Világszinten az áruforgalom óriási és ezt a hatalmas cégek hajókkal, repülőkkel, illetve vonatokkal bonyolítják le. A hétköznapi embereknek ezek a folyamatok szinte ismeretlenek, hiszen általában mindenki csupán azzal foglalkozik, hogy a rendelése minél gyorsabban megérkezzen. Az EU raktár Aliexpress számtalan előnyös lehetőséget rejt, ezeket meg kell találni a cég internetes felületén.

A vásárlók között vannak olyanok, akik először használják ezt az online boltot és ezért nincsenek tisztában azzal, hogy a távolkeleti országból érkező termékeket magyar vámhivatal megadóztatja, ha a produktum értéke túllép egy bizonyos határt. Read More