Teleszkópos nyelű akkumulátoros szegélynyíró

akkumulátoros szegélynyíró

Elege van már abból, hogy a nehezen elérhető füves területekre úgy kell beemelnie vagy beerőltetnie a fűnyíró gépet? Válasszon okosabb megoldást! Az akkumulátoros szegélynyíró által roppant egyszerűen orvosolható a probléma.

Nem csupán a szegélyeket, a sarkokat, az elérhetetlen gyepfelületeket lehet vele tökéletesen karbantartani, hanem a magas fűvel is könnyedén megbirkózik. Az akkumulátoros szegélynyíró használata nem ütközik nehézségekbe, kényelmesen lehet vele haladni a kert akármelyik eldugottabb részén.

További előnye, hogy szinte hangtalanul működik és típusának köszönhetően károsanyag-kibocsátás sem keletkezik az alkalmazásakor. Ezeknek tényezőknek a szomszédok is kiváltképp örülhetnek. A kerti eszköz munkaszélessége 25 centiméter.

Az akkumulátoros szegélynyíró nyele teleszkópos, vagyis tetszőlegesen állíthatja be a saját testmagasságához mérten. Akár 20 percet is dolgozhat egyetlen töltéssel. A tápellátáshoz szükséges akkumulátoros áramforrás külön is megvásárolható. Mostantól legyen élmény a kaszálás!