Monopoly társasjáték kicsiknek és nagyoknak

Monopoly társasjáték

A különféle társasjátékok kimondottan elterjedtek mind a gyermekek, mind pedig a felnőttek körében, hiszen rendkívüli szórakozási lehetőségnet nyújthatnak. A Monopoly társasjáték módfelett népszerűnek számít már hosszú évek óta, hiszen első megjelenése még az 1900-as évek végére tehető. Maga a játék viszonylag egyszerű és szinte minden a szerencsén múlik.

Ugyanis a játékosoknak a dobásuk alapján kell lépniük és minden olyan telket megvásárolhatnak, amire ráléptek. Ezzel pedig előre haladhatnak, hiszen a megvett ingatlanok pénzt hoznak, a Monopoly társasjátékot pedig az nyeri, aki a leggazdagabb. A társast a jatekotthon.hu weboldalon már több kiadásban is elérhetjük.

Az utóbbi időben egyre nagyobb divat, hogy a különféle sorozatok és filmek alapján szabjanak újra egy-egy változatot. Ez pedig a Monopoly társasjátékkal sincs másképp. Hiszen már megtalálható az Agymenők, Gyűrűk ura, valamint Trónok harca is. A kicsiknek pedig elérhető a Junior kiadás, ami kissé könnyebb játékszabályokat tartalmaz.