Modern megoldások a fonyódi szállásnál

fonyódi szállás

A nyaralás a szabadságról, a nyugalomról és a relaxálásról szól. Mindezt megadja a vendégeknek a fonyódi szállás. A sunsetresort.hu oldalon bemutatkozó apartmanház maximálisan kielégíti azon nyaralóknak az igényeit, akik egy modern és privát környezetben szeretnének pihenni, kiheverve az év fáradalmait.

A fonyódi szállás mindig is a kiváló vendégélmény elérésére törekedett. Ezt szem előtt tartva olyan korszerű technikai megoldásokat kínál, amik a kényelmi szolgáltatásokban mutatkoznak meg. A Sunset Resort apartmanháza egy közvetlen vízparti épület, ami a saját szervezésének és egyedi programjainak köszönhetően, mindenféle igényt kielégít.

A fonyódi szállás kialakításakor az egyik legfontosabb cél volt a digitális élet szem előtt tartása és minden apróság kialakítása erre törekedett, garantálva az épület hatékony működését. A hotel egy applikáció segítségével, szinte teljesen személyzet nélkül működik. A legtöbb szolgáltatás, a check in és a check out is egy smart kütyü révén, digitálisan koordinálható. Azt sem szabad elfelejteni, hogy épp ezért a fonyódi szállás költségei is kártyás úton rendezhetők.