Legyen Ön a detektív a Cluedo társasjátékban!

cluedo társasjáték

Itt az ősz és egyre több időt töltünk a házban. Ilyenkor különféle módokon tehetjük szórakoztatóvá a hosszú estéket. A Cluedo társasjáték ideális eszköz ehhez. Ez egy olyan játék, amit nyomokból kell kikövetkeztetni.

Az előfeltevés az, hogy Dr. Blacket egy kastély 9 szobájának egyikében található 6 fegyver valamelyikével gyilkolták meg. A játékosok nyomozók szerepébe bújnak és a 6 gyanúsítottat megszemélyesítő figura közül egyet mozgatnak. A Cluedo társasjáték célja a gyilkossághoz vezető hármas, a gyilkos, a fegyver és a szoba azonosítása. Ehhez a detektíveknek nyomokat kell szerezniük a többi játékostól és következtetéseket kell levonniuk. A játék ötvözi a szerencse, a stratégia és a pszichológia elemeit.

A rejtélyes gyilkossági társasjátékok nagy klasszikusa tökéletesen alkalmas a résztvevők következtetési képességeinek fejlesztésére. Találja meg a megoldást az aljas bűntényre és derítsen fényt a kínzó rejtélyre, hogy ki ölte meg Dr. Blacket! A Cluedo társasjátékot nem lehet megunni, csak újra és újra játszani.