Kerékpár táska minden célra

kerékpár táska

Egy komoly kerékpártulaj nem engedhet meg magának a kormányról lelógó szatyrokat. Kényelmetlenek és veszélyesek is lehetnek. Szerencsére kerékpár táska formájában rengeteg megoldás létezik, amivel a cipekedést meg tudjuk oldani. Aki valaha is ült már nyeregben, az tudja, hogy egy pénztárcányi csomaggal sem lehet mit kezdeni megfelelő tároló nélkül.

Általában a hátizsák a legkézenfekvőbb, ám ettől sokkal praktikusabb a kerékpár táska. Ezeket a céljuknak megfelelően a bringához lehet rögzíteni, így nem izzad be a hátunk és nem nyomja a vállunkat semmi. Az ember nem is gondolná, mennyi cuccot elbírnak ezek a hordozók! Az igazi nagyágyúk az oldaltáskák, ezekbe a heti bevásárlást is be lehet szuszakolni vagy túrázáskor az egész család cuccát elsüllyeszthetjük bennük.

A kerékpártáska kapható egészen apró kiszerelésben is, ami az üléshez rögzítve vagy a vázhoz csatolva hordozza legfontosabb iratainkat, pénztárcát, vizet. A kormányra szerelhető variációk habkönnyűek, sokszor a navigációs eszközt is jól látható módon elhelyezhetjük bennük.