Kapálógép meggyőző teljesítménnyel

Földlazítás kapálógéppel

Amint tudjuk, a szépségért meg kell szenvedni. Egy szép kertet a befektetett munka, odaadás és gondozás varázsol olyan lenyűgözően széppé, amilyennek szeretnénk. A haszonnövények sem fognak szép szóra szárba szökkenni, hiszen a talajt elő kell készíteni egy kapálógép segítségével.

Persze erre csak annak van szüksége, aki nagyobb megmunkálandó területtel rendelkezik. Néhány paradicsompalánta miatt nem kell feltétlenül megrendelni a denakert.hu HECHT 7100-as benzines kapálógépet, ami igazi nagyágyúnak számít a maga kategóriájában.

Ezt az állítást alátámasztja a maga 208 cm3-es, 5,5 lóerős Hecht OHV motorjával. Nincs az a kemény talaj, amivel ne lenne képes megbirkózni. A földeken dolgozni rendkívül fárasztó. Egy ilyen remek kisgép viszont hatalmas segítséget jelent a földlazítás során.

A nagy üzemanyagtartály garantálja a hosszú munkaidőt. Természetesen egy ekkora szerkezetet nem lehetne csak úgy ide-oda tologatni, ha nem lenne önjáró. Éppen ezért, 3 sebességi fokozattal rendelkezik a gyors előrehaladás érdekében és ez a kapálógéppel még tolatni is lehet.