Futókerékpár névvel ellátva

futókerékpár

A bababike.hu oldal ezúttal egy kedvező és szuper lehetőséget nyújt a szülőknek és gyermekeknek egyaránt. A választott futókerékpár mellé bármilyen neves matrica is rendelhető, amivel igazán egyedivé varázsolható a bicikli.

Vásárlói vélemények alapján több esetben a járgány úgy érkezett meg, hogy a matrica már fel volt helyezve a megfelelő, számára fenntartott helyre, a gyerkőc pedig kitörő örömmel fogadta a legújabb eszközét.

Ezek a termékek számukra leginkább játékként funkcionálnak, azonban fontos a mozgáskoordinációjuk és motorikus képességük fejlődése érdekében is a használatuk.

Mivel imádnak a szabadban lenni és játszani, előszeretettel veszik majd igénybe. Ha már egy másfél éves kicsi testmagassága adott a használathoz, nyugodtan rábízható, de rövid időn belül könnyedén fogja használni segítség nélkül is.

A varázslatos utazásokra pedig egészen 4 éves koráig kísérheti el a futókerékpár. Látogasson el a webáruházba és válogasson kedvére a megannyi klassz futókerékpár közül, hogy mosolyt csaljon a pici arcára!