Fontos kiegészítő a Barbie autó

Barbie autó

Minden felnövekvő nemzedéknek megvan a maga kedvenc játéka. Ami a lányokat illeti, a babák között már régóta hódít a valódi brandnek számító Barbie. Ez nem meglepő, hiszen olyan sokoldalú kivitelről van szó, ami rengeteg alakot ölthet, az igényeknek megfelelően. Természetesen a kiegészítők tárháza nagyon sokrétű tud lenni. Ennek megfelelően, a tengerparti ház mellett, Barbie autó szintén van.

Megéri komplett szettekben gondolkodni, hogy egy teljes életet építsünk fel, amiben nagyon boldogan élhet a főszereplő. Gyermekünk biztosan örülni fog, ha a meglepetések között ott találja majd a rendkívüli alapossággal készített Barbie autót.

Ennek sokféle formája lehet. Létezik 40 centi átmérőjű, valódi gumival rendelkező távirányítható típus. Legyen valódi álomélete a babának, ami alapján majd a csöppségek is felépíthetik magukban a saját elképzelésüket arra vonatkozóan, hogy mire van szükségük az életben. Amíg felcseperednek, addig a Barbie autó remek szórakozási lehetőséget kínál egyéni vagy csoportos játékhoz egyaránt.