A zászlókészítő titkai

zászlókészítő

Szenvedélyünk a szép kialakítású, minőségi nemzeti, illetve a letisztult látványvilággal rendelkező céges zászlók készítése. Hiszünk abban, hogy a megfelelő környezetben elhelyezett zászlók szinte tudat alatt bekúsznak az emberek gondolataiba és jelentősen növelik az ügyfél bizalmát. A zászlókészítő szakma egyben művészet is.

Az asztali zászló készítés során az ügyfeleink mindig az egyediséget keresik, a nagyobb zászlóknál pedig a tartósság az elsődleges szempont. Ezeket az igényeket kell kiegyensúlyozni, ha a zászlókészítő nemcsak egy akar lenni, hanem az az egy, aki Önnek is eszébe jut, ha új zászlót szeretne vásárolni.

A minőség az első. A Poliformnál biztosan. Ezért a nagyobb beltéri és az asztali zászlókat igényes selyem szatén alapanyagból készítjük, precíz gondossággal. Persze volt már példa a rendkívül ellenálló és tartós hurkolt poliészter beltéri zászló rendelésre is. Az egyedi igények is fontosak.

A kültéri zászlók esetében az UV- és időjárásállóság döntő fontosságú. Ezért ma már anyagában színezett, tartós, hurkolt poliészter zászlókelmét használunk a kültéri típusokhoz. A zászlók egy vagy két oldalon nyomottak vagy hímzettek is lehetnek, egyedi igénytől függően.

Az asztali zászló készítés során, akárcsak más lobogók gyártásánál, minden esetben az Ön céljait és elképzeléseit vesszük alapul és ahhoz igazítjuk a gyártástechnológiát is. Amennyiben kiváló minőségű és szép zászlóra van szüksége, kérjen ajánlatot itt!