A szúnyogháló tetőablakra nyáron elengedhetetlen

szúnyogháló tetőablakra
A házban, lakásban a nyári estéket sajnos hamar el tudják rontani a szúnyogok. Szerencsére lehet tenni a vérszívók ellen. A megoldást a profi szúnyogháló tetőablakra való felszerelése jelenti. A mai modern kialakítású, igen tartós berendezések kétoldali sínnel rendelkeznek, így garantálva tökéletes védelmet mindenféle bogár és rovar ellen.
A szúnyogháló tetőablakra lehet áttetsző kialakítású, ami ugye főleg azért jó, mert megőrzi a szabad, akadályoktól mentes kilátást. Mivel nem magára a tetőablakra kerül, hanem a fal síkjára, ezért bármilyen tetőablakhoz felszerelhető. A szúnyogháló tetőablakra, ha teljesen le van húzva, akkor 100 százalékos védelmet nyújt a vérszívókkal és egyéb kellemetlenségekkel szemben.

Megvehető a PVC és alumínium változata egyaránt. Az utóbbi esetén a lefutó sínek és a felső takaró rész fehérre szinterezett alumíniumból készül, garantálva a hibátlan illeszkedést. A műanyag fajta szúnyogháló tetőablakra UV stabil anyagból készül, biztosítva a tartósságot, a szép, minimalista fehér színben. A kettő között nincs különbség, már ami az élettartamot illeti.