Wok serpenyő márvány bevonattal

Kevesebb zsiradékkal sütni, főzni azt jelenti, hogy lényegesen egészségesebb ételeket tehetünk a család asztalára. Ehhez viszont olyan edényekre van szükség, amelyek lehetővé teszik ezt az ételkészítési módot. A wok serpenyő alkalmazása során kevesebb zsiradék szükséges, mint a hagyományos társai esetében, mert ez háromrétegű márványbevonattal van ellátva.

Maga a serpenyő öntött alumíniumból készült, wok márvány bevonattal. Műanyag bevonatos a nyele, ami azért jó, mert soha nem melegszik fel, így a kezünket nem égetheti meg. Mindenféle főzőfelületen használható a wok serpenyő, indukciós, kerámia, halogén, elektromos vagy gázos tűzhelyen egyaránt. Azt tudni kell, hogy az indukciós felület 35%-al meggyorsítja a főzés idejét.

A serpenyő tisztítható mosogatógépben is. Ezt a modern, remek terméket megvásárolhatja az edenyshop.hu internetes szaküzletből, csupán 7290 forintos áron. Nagyon jó befektetésnek minősül a wok serpenyő, hiszen hosszú éveken keresztül használni lehet a húsok, zöldségek, palacsinták sütésére.

Print Friendly, PDF & Email