A vízálló mp3 lejátszó remek találmány

Aki szereti a zenét általában bárhol is jár, hallgatja a kedvenc számait, dallamait. Érdemes tudni, hogy a vízálló mp3 lejátszó segítségével a medencébe is magával viheti.

Ez a remek termék nagyszerű választás úszáshoz, kajakozáshoz vagy éppen szörfözéshez. Az eszköz teljes mértékben ellenáll a nedvességnek, 3 méteres mélységig. A főbb jellemzői a kényelmes viselet, kiváló hangminőség, szuper basszus. Általában 8 GB belső memóriával rendelkezik, ami körülbelül 1800 szám tárolását teszi lehetővé. Ha szeret például úszás közben zenét hallgatni, válassza a vízálló mp3 lejátszó készüléket, hogy az unalmas hosszakat izgalmasabbá és élvezhetőbbé tegye!

A rugalmas fejpánt stabilan és kényelmesen rögzíti az eszközt, amivel kitűnő hangminőségben hallgathatja kedvenceit, bármilyen tevékenységet is végezzen. A vízálló mp3 lejátszó színét tekintve lehet fehér, fekete vagy sárga. A sportolók is előszeretettel használják edzés közben. Kézben tarthatja az irányítást, a kompakt és cseppmentes távirányítónak köszönhetően, sőt, még a karjára és az ujjára is felhelyezheti.

Print Friendly, PDF & Email