Traktor gumi minden évszakra

Traktor gumi

A mezőgazdasági munkák nem nevezhetőek könnyűnek. Elég megerőltető a földeken dolgozni, kiváltképp akkor, ha probléma akad a gépek teljesítményével, működésével. Egy elakadt traktort nehéz kihúzni a bajból, viszont meg lehet előzni, hogy mindez megtörténjen.

Egy új traktor gumi könnyen veszi az akadályokat. Még az extrém terepen is viszonylag jó haladást biztosít, ami a jármű tengelymagasságának is köszönhető. A mezőgazdasági munkák szempontjából, a traktorok nélkülözhetetlennek számítanak.

Annak idején ezek váltották fel az állati erőforrást. A hatalmas hátsókerekeknek köszönhetően jól boldogulnak a szántóföldön, ezen kívül számos szerelvénnyel lehet ellátni, emiatt az építkezéseken is gyakran alkalmazásra kerülnek.

Viszont teljesen használhatatlanná válnak, ha hiányzik a jó traktor gumi. Amennyiben elkopik, akkor a jármű nem lesz képes a vontatásra, hiszen a recék nélkül csak helyben forognak a kerekek. A kialakításuknak köszönhetően, a traktor gumik minden évszakban remekül teljesítenek.

Print Friendly, PDF & Email