A traktor akkumulátor bírja a nagy igénybevételt

Természetesen nemcsak az autóknak, de a mezőgazdasági gépekben is szükség van a megfelelő áramellátásra. Webáruházunk különböző teherautó, munkagép és traktor akkumulátor választékából Ön is megtalálja a megfelelőt.

Termékeink megbízhatóak, nem fogják Önt cserbenhagyni semmilyen körülmény között, ezért nem kell halasztani az elvégzendő munkát. Sokszor megtörténik, hogy a traktor akkumulátor a munka közben mondja fel a szolgálatot, ami igen sok bosszúságot tud okozni. A Rocket, Akksi, Magnum márkák egyaránt megtalálhatóak a weboldalunkon. Kedvező árakkal kecsegtetjük vásárlóinkat. Különböző kapacitású modellek közül választhat az igényének megfelelően. Az amperórát, vagyis az akkumulátor kapacitását, AH-val jelölik.

Ebből következtethet, hogy milyen traktor akkumulátor szükséges az adott munkagéphez. Ezeknek a munkagépek sokkal nagyobb erő kifejtésére alkalmasak, ezért több energiára van szükségük. A traktor akkumulátor még a nehéz körülményekhez képest is megállja a helyét, így Ön biztos lehet benne, hogy a feladata során nem kell a karbantartásával foglalkoznia.

Print Friendly, PDF & Email