Szabályozza a hőt Siemens RDH10RF szobatermosztáttal!

A tél beállta előtt mindenkinek érdemes átnéznie a fűtésrendszert. A fűtőpanelek szellőztetése és karbantartása mellett, a szobatermosztát működését is érdemes megnézni. A hőszabályozás Siemens RDH10RF szobatermosztáttal egyszerű és amennyiben esedékes lecserélni, akkor most érdemes megtenni. A Siemens RDH10RF termosztát feladata felügyelni a panelek működését. Amikor a beállított érték alá esik a hőmérséklet, parancsot küld a fűtés beindítására és megállítja azonnal, hogy a hőmérséklet elérte a maximális fokot.

Az ily módon működtetett rendszer költséghatékony marad egész tél idején, így a számlák sem lesznek magasak. A Siemens RDH10RF szobatermosztát nemcsak a lakások fűtésszabályozására alkalmas. Házak, iskolák és irodák teljes fűtésrendszerének vezérlésére is kiváló lehet. A CE minősítéssel ellátott termék nagyméretű LCD kijelzővel rendelkezik és a többi modellhez hasonlóan, a padlótól másfél méter magasságban kell elhelyezni, méghozzá olyan helyen, ahol nem süt rá közvetlenül a Nap vagy nincs huzatban. Így reális értékeket mutat a helyiség hőmérsékletét illetően. A fűtés tökéletes működését a keringető szivattyú is befolyásolja. Ha a régi modell annyira elavult, hogy már nem képes a meleg vizet megforgatni, akkor egy új, A kategóriás Halm szivattyú kell a helyére. Az ára kb. 25 000 Ft, tehát nem terheli meg a pénztárcát. A Halm szivattyú több változattal rendelkezik, de mindegyikük szürkeöntvényből készült.

Elektronikus szabályozással, LED kijelzővel és szigetelőhéjjal van ellátva, a használata pedig állandó vagy enyhén változó áramlási sebességű fűtőberendezésekhez javallott. A helytakarékos, tengelyirányú csatlakozó dobozzal ellátott Halm szivattyú a nyomásviszonyoknak megfelelően, automatikusan beáll, éjszaka pedig gazdaságos üzemmódban működik. Bármelyik modellt is választja, biztosan a legjobb döntést hozza meg a szivattyú megvásárlásakor. Tegye rendbe a fűtésrendszert időben és élvezze egész télen a kellemes otthoni meleget a termosztát vezérlésével és a szivattyú hatékonyságával!

Print Friendly, PDF & Email