Sokfélék lehetnek a Salgó polc méretek

Polcok rendelésre

A csavaros kivitel már a múlté, mivel a horganyzott technológia sokkal praktikusabbnak számít és a költséghatékonyság felett sem szabad szemet hunyni. Ár-érték tekintetében nagyszerű választásnak bizonyulnak a hengerelt acélból készült polcrendszerek.

A Salgó polc méretek megtekinthetőek táblázatba foglalva a raktech.hu weboldalon. Nemcsak a Salgó polc méretek döntő fontosságúak a rendelésnél, hanem az adott szerkezet teherbírása is. Természetesen a paraméterek között ez is fel van tűntetve. A stabilitás magas fokú biztonságot jelent.

Semmilyen körülmény között sem történhet meg, hogy egy megpakolt vagy üres polcrendszer eldőljön. Ez a leginkább úgy kerülhető el, hogyha falhoz rögzítjük az összeállítást követően. A Salgó polc méretek utólag bővíthetőek további elemek hozzáadásával.

Ez a maximális helykihasználás érdekében rendkívül praktikus megoldásnak számít. Az állóképességét ezen kívül a hossztartók biztosítják. Nemcsak bővíthető, de a polcszintek közötti távolság is szabadon állítható. A Salgó polc méretek keretmélységét a merevítő lemezek határozzák meg.

Print Friendly, PDF & Email