Sok minden elfér a Kellys kerékpár táskában

Kellys kerékpár táska

Nyilván senkinek sincs ínyére a cipekedés kerékpározás közben, viszont ez például egy túra alkalmával elkerülhetetlen. A Kellys kerékpár táska szó szerint leveszi a súlyt a vállunkról és áthelyezi azt a bringára. Ezáltal a súly nem a hátunkat és a vállunkat fogja terhelni.

Az aprócskának tűnő Kellys kerékpár táskában bőven akad hely mindenféle hasznos dolognak. Ebbe tárolhatjuk például a multifunkciós biciklis szerszámot, de jó hely lehet a mobilunknak is, amennyiben nem szeretnénk gyakran kézbe venni.

Nem árt némi költőpénzt is magunkkal vinni, ha már kimozdulunk a lakásból. A Kellys kerékpár táskán több zseb is található, ezért a bankkártya és a pénz is elfér benne. Egy váratlan defekt esetén csak elő kell kapnunk a Kellys kerékpár táskából a pótbelsőt és a minipumpát, majd néhány perc múlva haladhatunk tovább.

A rejtett cipzároknak és a vízálló borításának hála nem folyik bele a víz. Villogó és fényvisszaverő tartópánttal van ellátva a biztonságos kerekezés érdekében. A hímzett logók alaposan feldobják a dizájnt.