Scitec fehérje nemcsak sportolóknak

Scitec fehérje

A szervezetünknek időnként szüksége van plusz fehérjepótlásra, még akkor is, ha teljes értékű a napi táplálkozásunk. Tehát, például a Scitec fehérje nemcsak sportolóknak és testépítőknek ajánlott, hanem mindenki másnak is. A nehéz fizikai munkát végzőknek, a krónikus fáradtsággal küzdőknek, a kismamáknak, a diétázóknak szintén szedniük kellene ezt a remek terméket.

Amikor a szervezet igénybe van véve, akkor hamar kiürülnek belőle az aminosavak, amelyeket pótolni szükséges, ellenkező esetben fáradság, kimerültség és az izmok leépülése következhet be. A webáruház nemcsak állati eredetű proteineket kínál megvételre, hanem a Scitec fehérje típusok között megtalálhatóak a teljesen tiszta és cukormentes változatok is, akár hidrolizált formában, aminek nagyon jó és gyors a felszívódása.

A Whey Scitec fehérje fajták 100%-ban tejsavó fehérjéből készülnek és olyan összetevőket tartalmaznak, mint a BCAA és a glutamin. Ezek biztosítják az esszenciális aminosavak pótlását, még az edzések alatt is. Próbálja ki Ön is ezt a terméket!

Print Friendly, PDF & Email