Salétromos fal kezelése: mik a fontos teendők?

salétromos fal kezelése

Minden szaki tudja, hogy a salétromos fal burkolása egyáltalán nem mondható egy könnyű munkának. Szerencsére a salétromos fal kezelése nem megoldhatatlan, hiszen vannak olyan megoldások, trükkök és segédanyagok, amelyeknek köszönhetően sokkal egyszerűbb lehet a feladat. Az már jó jel, ha az ember tudja, hogy mi is a célja.

A salétromos fal kezelése azért nehéz, mert ugye ez a közeg azonnal ledobja magáról a vakolatot. Ez pedig sok gondot és problémát generálhat, arról nem is beszélve, hogy az egész nem esztétikus. Ezért is szükséges észben tartani, hogy létezik direkt erre a célra gyártott termék, amivel a salétromos fal kezelése megoldható.

Sajnos a nedvesedés nem szűnik meg, hiszen ehhez a probléma forrását kell kezelni, de az biztos, hogy a szép eredmény érhető el a produktummal. Sőt, több évre megoldható a vakolat stabilitása. Az már egy másik, alapvetően messzire vezető kérdés, hogy miként szüntethető meg végleg a vizesedés. A salétromos fal kezelése a fő gond kiiktatásával válik igazán könnyűvé. Ezért is érdemes erre törekedni.