Rendkívül kifinomult a DIADORA UTILITY nadrág

A nyári időszak beköszöntésével egyre többen merészkednek ki a természetbe. Ezt azonban nem szabad felelőtlenül megtennünk. A hegyekben vagy erdőkben számos veszély leselkedik ránk, az apró bogaraktól kezdve a nagytestű ragadozókig, de mégsem ezektől kell rettegnünk, hanem a balesetek kockázatától, ami évről-évre gyarapszik a statisztikák szerint. Annak ellenére, hogy a DIADORA UTILITY nadrág főként szakembereknek lett kifejlesztve, a túrázók is hasznát vehetik.

A benne rejlő lehetőségek szinte végtelenek, hiszen a házkörül is előnyös hordani. Az anyagösszetétele révén jól szellőzik a DIADORA UTILITY nadrág, ami elejét veszi az izzadásnak és a kellemetlen érzet kialakulásának. Az ellenálló külső megálljt parancsol a fizikai, de még bizonyos vegyi hatásoknak is.

A szúrós gallyak és a ránk fröccsenő savak sem okoznak sérülést, ha a DIADORA UTILITY nadrág rajtunk van. Ez nem jelenti azt, hogy úgy viselkedhetünk, mint az elefánt a porcelánboltban, de a lehetősége lecsökken annak, hogy figyelmetlenségből komolyabb probléma alakuljon ki.

Print Friendly, PDF & Email