Rendeljen most a konténeres gyümölcsfa webáruházból!

Konténeres gyümölcsfa webáruház

Megyeri Szabolcs kertészmérnök az ország bármelyik pontjára kiszállítja a tőle rendelt csemetéket. Ez több szempontból is előnyős, hiszen nem a megrendelőnek kell gondoskodnia, hogy miként jut el hozzá a csemete, ugyanakkor a kiszállítás szakszerűen történik, vagyis a megvásárolt termék épségben érkezik meg.

A konténeres gyümölcsfa webáruház, amit Megyeri Szabolcs kertészmérnök hozott létre, a facsemeték széles választékával várja a vásárlókat.

Itt megtalálja a Magyarországon őshonos gyümölcsfákat, de az olyan fajtákat is, amelyek más éghajlati övezetről származnak, de az itthoni időjárási tényezők is megfelelőek számukra. A konténeres gyümölcsfa webáruház kínálatából azért éri meg vásárolni, mert ezek a csemeték, a közhiedelemmel ellentétben, nemcsak ősszel vagy tavasszal ültethetőek el, hanem az év bármelyik időszakában. Arra viszont tekintettel kell lenni a csemeték kiválasztásakor, hogy az adott fajnak milyen talaj- és vízigényei vannak, illetve mennyi napfényre van szüksége, hiszen ezek életbevágó tényezők bármilyen fánál.

Print Friendly, PDF & Email