Remek tulajdonságokkal bír a villanyszerelő bakancs

villanyszerelő bakancs

Speciális munkakörben dolgozni olykor elég komoly kihívásokat jelent, ezért megéri alaposan felkészülni a problémák elkerülésére. A magas feszültség például nem gyerekjáték, ezért komoly tapasztalatra van szükség az ezzel történő munkához. Nem szabad elfeledkezni továbbá a villanyszerelő bakancs felhúzásáról sem, főleg a téli időszakban!

Amikor odakint zord körülmények uralkodnak, akkor kifejezetten jó tudni, hogy a felszerelésünkre bármilyen esetben számíthatunk. Sokkal magabiztosabban indulunk a munkába ilyen módon. Pontosan mit nyújt a villanyszerelő bakancs tulajdonságaiban? A Rock változat például egy kompozit kaplis kialakítás marhabőr felsőrésszel.

A remek szigetelés mellett még jól is fest, ami közkedvelté teszi a szakmában dolgozók körében. A gumitalp szinte alapfeltétel, de emellett még csúszásmentes és olajálló is. A villanyszerelő bakancs talpbetétje formázott és a szártető pedig párnázott, a kényelem további fokozása érdekében. Ha megragadta a fantáziánkat ez a villanyszerelő bakancs, akkor megnyitva az euronorm.hu oldalt, azonnal megrendelhetjük.

Print Friendly, PDF & Email