Öltözőszekrények az utcai és munkaruhák tárolására

öltözőszekrények

Ha az alkalmazottai egyen- vagy munkaruhát kell viseljenek a feladataik elvégzése közben, akkor arra is lehetőséget kell biztosítania, hogy valahol kényelmesen átöltözhessenek, illetve a levetett ruházatukat betehessék egy biztonságos helyre.

Ehhez mindenképpen kelleni fog egy külön helyiség és az öltözőszekrények néhány példánya is, amiket beszerezhet többek között a szefnagyker.com oldalról is. Itt jelenleg az 1-es kivitelű, hosszú ajtós és a 6 rekeszes, rövid ajtós öltözőszekrények közül választhat.

A döntés meghozásához mindenképpen vegye figyelembe azt is, hogy amikor az emberek végeznek a munkával, akkor a munkaruhának is az öltözőszekrények fognak helyet biztosítani, de logikus, hogy az overállt vagy egy egész szettet kell majd betegyenek ezekbe, akkor a hosszú ajtós modell előnyösebb alternatívát kínálhat.

Azonban, ha csak egy pólót kell itt tárolniuk, akkor a rövid ajtós öltözőszekrények is tökéletesen megfelelnek a célnak, ezekkel pedig még helyet is spórolhat az öltöző kialakítása és berendezése során.

Print Friendly, PDF & Email