Nem csupán a kombájn eladó

kombájn eladó

Hazánkban minden természeti körülmény maximálisan kedvez a földművelésnek, és ennek megfelelően még mindig elég sokan foglalkoznak mezőgazdasággal. A kisgazdákra jellemző, hogy meg tudják ugyan művelni önállóan is a földjeiket, viszont sokuknak csak traktorjuk van, és nem rendelkeznek az aratáshoz szükséges munkagéppel. A kombájn eladó számukra különösen érdekes lehet, főként akkor, ha még viszonylag megfizethető áron is kínálják.

Márpedig a Giga Farm Kft. választékában bőven lehet találni olyan használt aratógépet, amely még sok évig működőképes lehet. Kombájn eladó mindig van, de lehet, hogy egyes gazdák sosem lesznek képesek kihasználni ezt az állandóan fennálló lehetőséget. Nekik a bérmunka jelenthet megoldást, amit szintén igényelhetnek a szóban forgó vállalatnál.

Legyen szó akármilyen talajművelési munkálatról, permetezésről vagy aratásról, minden műveletet nagy szakértelemmel és megfelelő gépi felszereltséggel végeznek el. Egyébiránt nemcsak kombájn eladó a cégnél, hanem egyéb mezőgazdasági munkagépek is.

Print Friendly, PDF & Email