Néhány módszer a motoros redőny bekötésére

motoros redőny bekötése

Ön is már régóta gondolkodik egy redőnymotor beszerelésén, azonban nem tudja pontosan, hogy mivel fog járni ez a bonyolultnak tűnő művelet? Nos, egy motoros redőny bekötése tulajdonképpen roppant egyszerű feladat. Magát a folyamatot pedig alapvetően többféle módszerrel is végre lehet hajtani. Elsőként meg kell említenünk az automatikus végállás beállítását. Ehhez csupán egy programozó kábelre van szükségünk, amit a motorra kötve működtethetünk.

Emellett a kézi beállításra is van lehetőségünk, amivel gyorsan szabályozhatjuk a palást végállását. A motoros redőny bekötése ezzel a módszerrel kissé nehezebb, azonban még a laikusoknak is abszolút elvégezhető feladat.

Először meg kell keresni a 2 darab programozó zöld gombot a kapcsolón és a redőnyön egyaránt. Ezek után két különböző gombot kell megnyomjunk egyszerre, a FEL, illetve a programozót. Amennyiben ezeket elengedjük, a motor automatikusan megáll és azon a ponton lesz a végállása a redőnynek. Ezt az ellenkező irányba is hasonlóképpen tudjuk elvégezni.

Print Friendly, PDF & Email