Monin szirup az édes koktélokért

Monin szirup

Az olyan híres koktélokba, mint például amilyen a Sex on the beach, esetleg a Manhatten, nem pusztán kitűnő minőségű alkohol, hanem egyedi szörp is kell. A Monin szirup számos fajtája közül válogathatunk már, amik képesek megédesíteni nem pusztán az italunkat, de még az életünket is.

A rengeteg példány között találkozhatunk már a szamócás, az áfonyás, az epres, az ananászos, valamint a banános ízvilágokkal, de a kissé savanykás változatok is szembe jöhetnek a polcokon, mint például az ánizs, a bazsalikom, a citrom és a kávé. Az igazán különleges szörpök és pürék közé pedig a csokis brownie, a mézeskalács, vagy esetleg az almás pite ízű sorolható.

Ezekből a Monin szirupokból garantáltan remek koktél készíthető, hiszen egy kiemelkedő márkáról és a vele társuló minőségről van szó. Ugyanis az olyan jellemzők, mint a sűrűség, az ízvilág, valamint a szín teljes mértékben meghatározó lehet. Amennyiben Ön is imádja a koktélokat, ne várjon tovább, szerezzen be egy, esetleg több üveggel a Monin szirupból!

Print Friendly, PDF & Email