Milyenek a jó gyerekjátékok emblémázása?

Gyerekjátékok emblémázása

A reklámajándék készítése során minden esetben figyelembe kell venni a célcsoport adottságait, hiszen csak akkor lesz sikeres ez az akció, ha a termék tényleg használatban lesz. Éppen ezért kritikus és nagy odafigyelést igénylő terület a gyerekjátékok emblémázása, hiszen a csemeték, mint célcsoport, az egyik legnehezebben megfogható.

Fontos tehát belegondolni, hogy mi az a termék, amit biztosan használni fognak a picik, mégpedig többször. Érdemes ilyenkor megnézni a ma trendi, boltokban kapható termékeket és abból kiindulni. A gyerekjátékok emblémázása során pedig figyelni kell arra is, hogy a rajta elhelyezett üzenet ne legyen túl harsány, hiszen a kinézet szintén kritikus pont. Viszont nem kell nagyon bonyolult dolgokra gondolni.

Egy buborékfújó, labda vagy olyan termék, mint a fidget spinner tutira elnyeri minden apróság, de még a nagyobbak tetszését is. A gyerekjátékok emblémázása tehát nem ördöngösség, csupán egy kicsivel nagyobb odafigyelésre van szükség, mint a szokásos cuccoknál.

Print Friendly, PDF & Email