Miként lehetséges az áruszállítás belföldön?

Áruszállítás profi módon

Egy tökéletesen működő logisztikai rendszer kiépítéséhez rengeteg apró részletre van szükség azért, hogy minden olajozottan működjön.

A Rudi Transport Kft. minőségi szolgáltatást kínál, amennyiben az áruszállítás belföldön történik. Elsősorban hűtött áruk szállítására specializálódtak a fejlett járműparknak köszönhetően, de száraz és elektronikai árucikkek fuvarozására is van lehetőség minden gond nélkül, korrekt áron. Igyekeznek a lehető legjobban igazodni az ügyfelek igényeihez, ezért GPS nyomkövetőkkel szerelték fel a járműveket.

Minden tehergépkocsi vezetőnél van egy mobiltelefon, amin keresztül közvetlenül az ügyfelekkel is beszélhet. Ennek tekintetében minden megrendelő naprakész lehet a szállítmány tartózkodási helyével kapcsolatban. A kiépített GPS rendszernek hála, bármikor meg lehet tekinteni, hogy éppen merre jár a fuvar.

Az élelmiszerek kategóriában, az áruszállítás belföldön kifogástalan higiéniai körülményeket kíván, amelyeknek a Rudi Transport Kft. tökéletesen eleget tesz. A szolgáltatásokkal kapcsolatban további részletek találhatóak a ruditrans.hu weboldalon.

Print Friendly, PDF & Email