Melyiket vegyem az Xbox konzolok közül?

Kezdő videojátékosok gyakran felteszik a kérdést, hogy milyen konzolt érdemes megvásárolni, ahhoz, hogy ne is kerüljön egy vagyonba, de azért lehetőleg minőségi szintű élményt nyújtson. Akik már régebben beléptek a videojátékok világába, néha felteszik a kérdést, hogy megéri-e újabbra cserélni a meglévő konzolt.

Mindenekelőtt tudni kell, hogy a konzolokszervize.hu webáruházban mindig megtalálhatók a piacon megjelenő legújabb konzolok, így kétségtelenül itt hasznos információkat is olvashatunk arra vonatkozóan, hogy milyet éri meg vásárolni, illetve, hogy ajánlatos-e vagy sem lecserélni a régit.

Először is talán azt kell eldönteni, hogy a Sony által gyártott PlayStation vagy a Microsoft műhelyéből kikerült Xbox családjából választunk konzolt. Ezek a világvezető márkák, nyilván, hogy nem véletlenül, hiszen jelenleg más gyártónak még nem sikerült olyan terméket a piacra dobni, amivel megtörte volna e kettő uralmát.

Tulajdonképpen ez a kettő az, amelyik folyamatos versenyben és versengésben áll egymással, ennek köszönhetően újabbnál újabb konzolok kerülnek a gamerek asztalára. Amennyiben valaki az Xbox családja mellett teszi le a voksát, rá kell döbbennie, hogy itt is hatalmas választékkal találja szemben magát: az Xbox 360, az Xbox One, az Xbox One S és most a nemrég megjelent Xbox One X is ide tartozik, ami tulajdonképpen a Sony által kifejlesztett PlayStation 4 Pro-val kívánja felvenni a versenyt.

Nyilván, hogy a legfontosabb tényező, amely általában dönteni szokott ebben a kérdésünkben a pénztárcánk. Azaz mennyit tudok költeni egy konzolra. Természetesen erre a kérdésre mindenki maga tudja megadni a választ.

Az Xbox család minden egyes tagja nagyszerű játékélményt nyújt, azonban nem árt szem előtt tartani, hogy az Xbox One X úgy volt beharangozva, ami a világon a legtutibb konzol, amivel egyetlen másik sem képes felvenni a versenyt. Hogy az állítás megállja-e a helyét vagy sem talán úgy a legegyszerűbb kideríteni, ha az ember vásárol egyet és kipróbálja. Tény, hogy az Xbox One X olyan paraméterekkel is rendelkezik, amiket még egyetlen másik konzolnál sem találunk.

Print Friendly, PDF & Email