Méltán híres az AZ Meisterteile 10W40

dízel adalék

A szerelők, szakemberek sokszor felhívják az gázolaj motoros autók tulajdonosainak a figyelmét, hogy fontos a megfelelő adalék alkalmazása. Mivel temérdek dízel adalék kapható hazánkban, ezért nem is meglepő, hogy egyesek nem tudják, melyik lehet az ideális fajta. Csalódást semmiképpen sem fog okozni a Metabond, amelyik számos előnnyel bír. Kétségtelen, hogy a dízel adalék egyik legfontosabb adottsága a kémiai felület-nemesítő hatásban rejlik, aminek hála a csúszó fémfelületek precíz illesztése minden hiba nélkül garantált. Ennek az eredménye, hogy az alkatrészek élettartama nagy mértékben megnő. A hozzáértők szerint, az is hatalmas előny, hogy a nagyon érzékeny befecskendező-fúvóka hatékonyságát a permetező minta betartásával és a precíz üzemanyag-adagolással nagymértékben lehet javítani.

Ezáltal pedig az úgynevezett hideg kigyantázódás kitolódik. Magyarországon az egyik legelterjedtebb dízel adalék a Megasel Plus, amelyik számos olyan problémát is megold, illetve megelőz, amelyik az üzemanyagok tárolásakor, szállításakor és elégetésekor jelentkezik. A dízel adalék számos hazai shopban reális áron vásárolható meg, ezért mindenképpen megéri ezeket a boltokat választani. A magyar sofőrök az AZ Meisterteile 10W40 részszintetikus kenőanyagban is megbíznak. Nem vitás, hogy a korszerű verdák és kisteherautók, vagy turbófeltöltött benzines és dízel-motorjai esetében ez egy elengedhetetlen termék.

Már csak azért is nélkülözhetetlen, mert az AZ Meisterteile 10W40 detergens és diszpergens alkotóelemeket is tartalmaz, illetve adottak az oxidáció, korrózió, habzás és kopásgátló adalékok is, amelyeknek a legfontosabb feladata, hogy garantálják a hibátlan működést. Nem mellesleg az AZ Meisterteile 10W40 részszintetikus technológiája azért is jó, mert az autógyártók által előírt hosszú motorolaj csereperiódusok végén is megfelelő tartalékokkal rendelkezik. Nem szabad megfeledkezni arról a pozitívumról sem, hogy ez szélsőséges üzemeltetés mellett is nagyon megbízható marad. Aki tehát egy stabil, jó teljesítményt garantáló kenőanyagra vágyik, megtalálta a tökéletes fajtát.

Print Friendly, PDF & Email