Megkönnyíti az életet a WC magasító

WC magasító

A mozgáskorlátozott személyeknek még a legalapvetőbb emberi tevékenységek elvégzése is nehezükre esik, ezért különböző gyógyászati segédeszközök állnak a rendelkezésükre. Például a WC magasító biztonságos feltételek között használható, sok beteg életét képes megkönnyíteni egy kicsit.

A legtöbb példány egyszerűen és könnyen kezelhető, mivel kicsi súllyal rendelkezik. A WC magasító kiválasztása során figyelni kell arra, hogy a használó tömege ne lépje át a terméken megjelölt súlyhatárt. Meg kell bizonyosodni arról is, hogy kellőképpen stabil-e az adott eszköz, az esetleges balesetek prevenciójának érdekében.

Többféle WC magasító kapható a harmoniagyogyaszat.hu webshopban, ezeknek több típusa támogatott az OEP által, tehát kedvező anyagi feltételek mellett szerezhetőek be. Ezek a kellékek biztonságosak és magas minőségűek.

A WC magasító elülső bevágással rendelkező modelljei megkönnyítik az intim tisztálkodás lehetőségét is a mozgáskorlátozott embereknek. Amennyiben szüksége van egy ilyen termékre, keresse a webáruházat!

Print Friendly, PDF & Email