Konzolbérlés elérhető áron

VR konzolbérlés

A VR nem egy olcsó mulatság. Sokaknak nem is éri meg az ilyen eszközöket beszerezni otthonra, de legalább egyszer mindenkinek ki kéne próbálnia, hogy hová fejlődött a technológia. A holofedelzet.hu weboldalon lehetőségünk van kihasználni a VR konzolbérlés számos előnyét.

Mivel dobható fel manapság egy szülinap vagy céges buli? Ha az általános dolgok mellett szeretnénk valami különlegességgel megörvendeztetni a vendégeinket, akkor a konzolbérlésre mindenképp érdemes alapozni, hiszen feledhetetlen élményeket kínál, amiket bárki átélhet.

Amint felvesszük a VR szemüveget, egy másik világba fogunk csöppenni. Belebújhatunk egy autóversenyző bőrébe, de részt vehetünk izgalmas űrcsatában vagy kipróbálhatjuk, hogy milyen VR szemüveggel végignézni a 360 fokos videót.

A konzolbérlés alkalmával, a jelenleg elérhető legmodernebb eszközök közül válogathatunk és természetesen az ehhez tartozó programok, játékok is megtalálhatóak a kínálatban. Ennek köszönhetően, a konzolbérlés során kipróbálhatjuk a HTC Vive, az Oculus Rift, illetve a Sony Playstation VR-ban rejlő lehetőségeket.

Print Friendly, PDF & Email