Kifogástalan megvalósításról tanuskodnak a Cseh és Társa referenciák

Műgyantapadló

Léteznek olyan régi módszerek, amiket jól bevált anyagok felhasználásával meg lehet valósítani. Viszont a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, manapság már létezik jobb megoldás, mint a linóleum vagy a betonpadló. A Cseh és Társa referenciák szintén ezt bizonyítják.

Miért érdemes a betont bevonni ezzel a különleges anyaggal? Egyrészt azért, mert teljes mértékben víz- és vegyszerállóvá válnak a felületek. Jól bírja a hőmérsékletváltozást. Egy teljesen sík felület alakítható ki, ami rengeteget számít a raktárépületekben, sportpályákon és egyéb nagyobb kiterjedésű területeken.

A Cseh és Társa referenciák egyértelműsítik, hogy miért érdemes a műgyanta padló mellett dönteni. Több rétegből áll, amelyekkel egy pormentes környezet hozható létre. A beton szintén jól bírja a terhelést, viszont nagy ellensége a nedvesség.

Elég egy apró repedés, amibe beszivárog a víz és szép lassan tönkreteszi a szerkezetét, különösen akkor, ha fagypont alá esik a hőmérséklet. A Cseh és Társa referenciák minden kétséget eloszlatnak a műgyanta padlóval kapcsolatban.

Print Friendly, PDF & Email