Késkészlet konyhai ollóval kiegészítve

Kitűnő késkészlet

Kések nélkül lehetetlen bármiféle konyhai műveletet elvégezni, hiszen kezdve a hús feldarabolásától egészen a zöldségek meghámozásáig, mindenhez szükséges ez a kellék. Legjobb döntés a késkészlet, de abból is az a típus, amelyik mindenféle méretű szerszámot, valamint konyhai ollót szintén tartalmaz.

Pontosan ilyen az edenyshop.hu webáruház terméke, az Arcos márkájú hatdarabos késkészlet, amiben megtalálható 110 mm zöldség-, 200 mm konyha-, 200 mm kenyérvágó, 240 mm szeletelőkés, valamint a 215 mm konyhai olló.

A konyhai tevékenységekhez szükséges teljes arzenál van felsorakoztatva ebben a készletben. A szerszámok nyele könnyű és tartós polipropilén, a pengéjük pedig rozsdamentes acél nitrum bevonattal.

Ezeknek a remek eszközöknek egy csúszásgátló gumitalppal ellátott gumifa tartó biztosít megfelelő helyet. Jelenleg ez a késkészlet 15%-os árkedvezménnyel vásárolható meg, tehát érdemes most lecsapni rá. 17 990 Forintért szerezhető be, ami kifejezetten méltányos ár a minőséget tekintetbe véve.

Print Friendly, PDF & Email