Kedvező áron kapható szárazbeton

szárazbeton

Vannak olyan körülmények, amikor nincs minden feltétel biztosítva bizonyos feladatok elvégzéséhez. Amennyiben alapozásra kerül a sor, jól jön, ha van legalább áram, amivel működtetni tudjuk a keverőgépet. Ennek hiányában komoly kihívások előtt állhatunk. A szárazbeton kisegít bennünket a bajból.

Elég csak egy talicska és lapát, valamint némi víz, hogy elkészüljön percek alatt a tökéletes elegy. Amikor kerítésoszlopok lefektetésére kerül sor, például egy nagyobb földterület közepén, akkor jóformán megfizethetetlen a szárazbeton előnye. Nincs szükség külön cementre, homokra, kavicsra és ezek megfelelő arányban történő keverésére, mert ez már adott.

Egyedül a vizet kell megfelelő mennyiségben hozzáadnunk a készítményhez és száradás után már kész a kiváló beton. Javítási munkálatok alkalmával, amikor csak minimális mennyiségre van igény, néhány kisebb áthidaló létrehozásához tetszőleges mennyiségű szárazbeton vásárolható meg. Az alig több mint 1000 forintos ár a 30 kilogrammos kiszerelésért igen kedvező. A szállítás bárhová megtörténhet és tiszta munka a zsákos csomagolásnak hála.

Print Friendly, PDF & Email