Kecsketejes szappan száraz bőrre

Kevesen ismerik a kecsketej bőrre kifejtett jótékony hatásait, pedig lehetne sorolni ezeket, de legyen elég annyi, hogy a benne lévő Q10 koenzim tartalma felelős a bőr folyamatos megújulásáért.

Úgyhogy számos kozmetikai termék alapanyagának számít a kiváló arctisztító a kecsketejes szappan, ami egy kézműves termék és megvásárolható a vitalis-szappan.hu nevű webáruházból. Ezzel sikeres harcot lehet vívni a mitesszerekkel, mert mélyen tisztítja a bőr pórusait, méregtelenít, regenerál, bőrfeszesítő hatással rendelkezik, fantasztikusan selymes, puha lesz tőle a bőr. A benne található shea vaj például kiválóan képes ápolni a száraz bőrt. A kellemes illatát a 100%-os tisztaságú levendula és rózsamuskátli illóolaj biztosítja.

Ezek az illóolajok nyugtató és gyulladáscsökkentő hatásúak. Tehát, a kecsketejes szappan az érzékeny, száraz bőrnek igazi ápoló termék és nemcsak az arcra használható, hanem mindennap tetőtől talpig alkalmazható. Az arctisztító kecsketejes szappan hatékonyan megoldja a bőrproblémákat!

Print Friendly, PDF & Email