Jóslás online? Igen, létezik!

Míg néhány évvel ezelőtt kifejezetten személyes szolgáltatásnak minősült a spirituális jellegű tanácsadások köre, ma már ez is, mint oly sok minden, elérhető az internet segítségével. A jóslás online könnyen kivitelezhető, nem kell hozzá utazni, várakozni, időt húzni.

Elég, ha telefonon, e-mail-ben ismerteti a hölgy vagy úriember az érdeklődési körét, vagyis a fő dilemmát, rendeződik az utalás és már meg is történhet a varázslat. Jóval egyszerűbb az egész folyamat, mint azt elsőre gondolja az ember. A filmekből, könyvekből, esetleg a saját fantáziánkból úgy gondoljuk, hogy egy sötét szobába kell elvonulni a spirituális tanácsadóval, ahol a tenyerünkből vagy más módon kiolvassa a megfejtést.

Ez azonban közel sem mindig van így. Attól is függ, hogy hölgyek vagy urak veszik igénybe a szolgáltatást, de ma már szerencsére ez megoldható mindkét nem esetében. A jóslás online sokkal egyszerűbb, mondhatni praktikusabb, mint a személyes felkeresés. Időt, energiát lehet spórolni, amit a jövő építésébe fektethetünk.

Print Friendly, PDF & Email