Ismét megújultak a Sony okostelefonok

sony okostelefonok

Volt róla szó, hogy a japán cég többé nem fog telefonokat gyártani. Viszont úgy tűnik, hogy a Sony okostelefonok ismét szárnyra kaptak és ezt az eladások is bizonyítják.

Nem csoda, hiszen az új széria igazi hiánypótlónak számít, amivel sikerült betömni egy régóta tátongó piaci rést a mobiltelefonok piacán. Végre nem kell kompromisszumokat kötni, hiszen az erős hardverrel és az esztétikus megjelenéssel rendelkező Sony okostelefonokat rendkívül kedvező áron lehet beszerezni.

A gyártó kimondottan nagy hangsúlyt fektetett a hátlapi kamera képességeire. Ez a rész szoftveresen is sokat fejlődött az elődhöz képest. Főleg azok lehetnek elégedettek, akik sokat szeretnek videózni a telefonnal, mert ezzel az eszközzel profi felvételeket lehet készíteni.

Nem csoda, hiszen a legtöbb konkurens gyártónak a kamera szenzorokat a Sony szolgáltatja. A Sony okostelefonok új generációja teljesen újra értelmezi a mobilokról kialakult eddigi képet. A népszerűségüket tekintve, ez a merész húzás végül bejött a gyártónak.