Így válasszon combfixet!

combfix

Mi az, ami nem hiányozhat egy igazi nő gardróbjából? Idetartozik a strapabíró táska, a kényelmes magassarkú, az a bizonyos kis fekete ruha és legalább 1 darab combfix. Ebből a bejegyzésből most kiderül, mire figyeljünk oda, amikor az utolsóként említett tételt kutatjuk fel.

Első szabályként lefektethetjük, hogy tökéletesen kell passzolnia az egyéniségünkhöz és az alakunkhoz, mivel csak így lépdelhetünk benne magabiztosan. Az egyéniségünkhöz való illeszkedés ízlés dolga lesz, így érdemes olyan áruházat felkutatni, ahol gazdag a választék, így válogathatunk kedvünkre a combfixek között.

Jó ötlet egyből több darabot is beszerezni, egyet a mindennapokra, egyet pedig különlegesebb alkalmakra. Ezután következhet a méret. Sokan esnek abba a hibába, hogy kisebb méretet vásárolnak, mondván, majd belefogynak.

Nos, a combfix esetén ez nem túl jó stratégia, ugyanis egyből meglátszik, ha kisebb méretet választottunk. Míg egy bugyinál vagy pólónál esetleg ez nem lenne annyira feltűnő, úgy a combfix tetejénél képződő kis hurkácskák kiabálva árulják el a turpisságot.

Noha minden egyéb esetben is érdemes megfogadni azt a tanácsot, hogy fogadjuk el az alakunkat, vásároljunk annak megfelelően és egyből előtűnik az eddig rejtőzködő magabiztosságunk. Az önbizalom pedig, amint tudjuk, igen szexi! Mi lehet még ennél is szexibb?

A cicaruha magabiztos viselete. Ez a nem mindennapi fehérnemű egyre nagyobb népszerűségnek örvend és nem véletlenül. Habár nem túl kényelmes viselet a hétköznapokban és praktikusnak sem nagyon mondható, ha csábításról van szó, akkor messze földön nincs párja. Számos cicaruha tulajdonos tudja ezt az állítást teljes bizonyossággal alátámasztani.

Akár még friss a kapcsolat és szeretnénk lenyűgözni a párunkat, akár már régóta vannak együtt és szükség van egy kis izgalomra, ez a darab meg fogja hozni a kívánt hatást. Sőt, még többet is, hiszen ha egyszer megmutatta a párjának, akkor egészen biztosan a cicaruha rendszeres viselete fel fog kerülni a top 3-as listára. Fedezze fel a kínálatot!

Print Friendly, PDF & Email