Igenis mérvadóak a WC tartály árak

A WC tartályokat tekintve rengeteg közül lehet választani, a változatosság tehát adott. Ez nem csak a típusokra és minőségre vonatkozik. A WC tartály árak is igencsak változóak lehetnek, azonban ez nagyban függ az adott kellék modelljétől. A hagyományos, megszokott fajták az úgynevezett sík vagy lapos öblítéssel rendelkeznek.

Ez a fajta lassan igencsak kiszorulóban van, és külföldön már nem is igazán használnak ilyet, hiszen mindenki inkább a mély öblítésest kedveli. Mi a különbség a kettő között? Nos, a a síköblítéses WC-csésze esetén a csésze kialakítása egy padkához hasonlít. Ezzel szemben mély öblítésűnél már nincs benne ez a padka, hanem tölcsérszerű típusa miatt minden azonnal a csésze alján lévő vízbe érkezik.

Ezen kialakítási eltérés miatt a WC tartály árak különbözhetnek egymástól. Nem vitás, hogy az utóbbi az, ami picivel drágább, de ennek meg is van az oka. Ez a modell például rengeteg ideig használható, jól bírja a strapát. Talán ezért veszik meg ezt egyre többen Magyarországon is.

Print Friendly, PDF & Email