A Hunter szórófejek kiváló minőségűek

Minden növény igényel vizet a megfelelő növekedéshez, fejlődéshez. Az öntözés többféleképpen is megoldható, ez mindig az adott növény igényei szerint kerül meghatározásra.

A felszíni, nagy terjedelmű területi öntözés egyik legjobb eszközei a Hunter szórófejek, amelyek állíthatóak és szabályozhatóak az öntözés irányát és területét tekintve. A legtöbb esetben előfordul, hogy egy járda mellett haladva nem szeretnénk elázni, hanem csak a növényzetet öntözni. Ebben nyújtanak megoldást a kiváló minőségű Hunter szórófejek. Az állítható szórásirány óriási kényelmet és jelentős vízmegtakarítást eredményez, a kiváló szórófejeknek köszönhetően. Használatukkal jelentősen csökkenthető a felhasznált vízmennyiség, más gyártók hasonló termékeihez képest.

Ez pénzmegtakarítást is jelent. Vannak olyan Hunter szórófejek, amelyek akár 10-12 m sugarú körben is képesek öntözni. Ez akár 450m2 terület is lehet. Érdemes ellátogatni a kertesontozes.hu webáruházban, ahol számos ilyen és hasonló termékkel találkozhat. Rendelje meg néhány kattintással a megfelelő szórófejeket!

Print Friendly, PDF & Email