A horgony karkötő beszédes ajándék

Sokszor egy apró gesztus is elég az érzelmeink kifejezésére, így egyáltalán nem kötelező több százezret költeni azért, hogy tanúbizonyságot tegyünk a szeretetünkről, hálánkról vagy elismerésünkről.

A szerelemünknek egy horgony karkötő révén is elmondhatjuk azt, amit szavakba nem igazán lehet önteni, hiszen egy másik személyhez való ragaszkodás, odaadás, hűség és elkötelezettség nem foglalható össze néhány egyszerű mondatban.

Ugyanakkor, a horgony karkötő szimbolikája beszél helyettünk is, így a kedvesünk stílusához illő darabbal közvetíthetjük az érzéseinket, gondolatainkat. Vásárolhatunk két darabot is, ami még inkább az összetartozást jelképezi.

Lehet a két ékszer teljesen egyforma, különböző méretekben, vagy egymáshoz passzoló modelleket is választhatunk, amelyek külön-külön a tulajdonosa személyiségjegyeit tükrözik. Talán ez az utóbbi opció még előnyösebb, mint az egyforma horgony karkötő, mert így azt is bebizonyíthatjuk, hogy valóban jól ismerjük a párunkat és ennek megfelelően tudunk ajándékot is választani.

Print Friendly, PDF & Email