Hajhab a tartós, mutatós frizurához

hajhab

Amennyiben vékonyszálú a haja, akkor biztosan ismerős az a kellemetlen helyzet, hogy már a mosást követő napon lelapult a frizurája és hiába próbálja „életre kelteni”, csak egy újabb vizes, samponos beavatkozás segíthet rajta. Ha nem szeretne kétnaponta hajat mosni azért, hogy legyen tartása a fürtjeinek, akkor tudnia kell, hogy egy minőségi hajhab is segíthet.

Ugyanakkor nem véletlenül említettük, hogy minőségi kell legyen a választott termék, különben az ellenkező hatást fogja elérni. A nem megfelelő hajhab elnehezíti a hajszálakat, amelyek már szinte azonnal hozzá fognak lapulni a fejéhez és zsíros hatást fognak kelteni, így még a mosás eredménye sem fog látszani.

Ellenben, ha olyan nívós készítményt vet be, mint a Brelil hajhab különböző változatai, akkor garantáltan elégedett lesz, mert a hajkoronája sokáig nem fogja elveszíteni a tartását és szinte észre sem fogja venni, hogy bármi lenne rajta.

Ez annak a precíz tervezésnek, kísérletezésnek és előállításnak köszönhető, ami az olasz Brelil termékcsalád sajátja, így ha bármi egyéb gondja lenne a tincseivel, vagy csak egyszerűen azok ápolására keres minőségi megoldást, akkor is érdemes szétnéznie a brand kínálatában.

Print Friendly, PDF & Email