Gyakran kötelező a karosszéria fóliázás

Nem kell azt gondolni, hogy a fóliázás elfelejthető akkor, ha az embernek egy régebbi verdája van, amin azért látszanak már az idő jelei.

A hozzáértők és szervizeléssel foglalkozók is egyetértenek abban, hogy a karosszéria fóliázás bizony a több mint tízéves kocsik esetében is nagy sikerrel és haszonnal használható megoldást jelent. Sőt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy egy nem épp húsz éves, nem túl régi járgánynál, amikor a kocsi mindennapos használatnak van alávetve, a karosszéria fóliázás kifejezetten ajánlott. Miért is előnyös ez? Nos, amikor esztétikus fólia kerül fel a kocsira, akkor a gépjármű jó pár évvel fiatalabbnak néz ki, és olyan külsőt kap, hogy sokan azt hiszik, nemrég volt festve.

Sőt, a karosszéria fóliázás a pénztárcát is kíméli, mert a relatív öregebb autó fényezése jóval drágább, mint ez a módszer. Az ütött-kopott és megfakult külsőt sokkal nehezebb festeni, fényezni. A karosszéria fóliázás tehát számos egyedülálló tulajdonsággal bír, ami sok kocsitulajt arra késztet, hogy ezt a lehetőséget ragadja meg.

Print Friendly, PDF & Email