Gurulós táska kedvező áron

Gurulós táskák széles választéka

A rutinos utazók már biztosan tudják, hogy nem mindig indokolt a bőröndök használata. Gyakran előfordulhat, hogy bőven elég egy gurulós táska kényelme is, amibe mindent bele lehet pakolni, amit csak szeretnénk. Egyaránt előnyös a hosszabb és rövidebb utak alkalmával.

Többféle dizájn közül választhatunk. Ennek hála, mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő változatot. A gurulós táskák modern változatai általában védőházas kerekeken gurulnak.

Ez a megoldás sokkal ellenállóbbá teszi a kerekeket. Így nem fognak megsérülni, sem kitörni a helyükről. A kétkarú állítható teleszkóp itt is jelen van, csak úgy, mint a bőröndök esetében. A belsejében állítható, párhuzamos leszorítók találhatóak, amelyekkel rögzíthető a ruhanemű.

A gurulós táska felső része sem maradt kihasználatlanul, ugyanis a felső elkülönítő válaszfalon egy hálós rekeszbe pakolhatjuk a dolgainkat. A gurulós táskák és bőröndök legsérülékenyebb pontjai a sarkok. Ebben az esetben ezeket a pontokat ellenálló gumiborítás védi. A borond-aruhaz.hu honlapján divatos modellek közül választhatunk.

Print Friendly, PDF & Email