Gurulós állványok stabil szerkezettel

Kitűnő állványok

A nagyobb munkálatokhoz nem lehet csak úgy hozzáfogni. Szükség van az alapvető előkészületekre, hogy megteremthessük a megfelelő körülményeket a munkához. Már a 2-3 méteres magasság is veszélyesnek számít, ha egy rozoga létrán egyensúlyozva próbáljuk vakolni a ház homlokzatát. A gurulós állványok megfelelő felületet biztosítanak a magasban történő munkavégzéshez.

A szerszámok is végig kéznél lesznek, csak úgy, mint a munkaanyagok, hiszen ezek mind elférnek a gurulós állványokon, amelyek csúszásgátló felülettel vannak ellátva.

A kerekeknek köszönhetően, igény szerint odébb lehet tolni, amikor az adott helyen befejeztük a munkát. Könnyű szétszedni és kevés helyet foglal, ezért a szállítása is egyszerű. Hogyha gyakran van szükség ilyen eszközre, akkor célszerűbb a gurulós állványok megvásárlása, mint a bérlése.

De, ha csak egyszeri alkalommal van szükség a gurulós állványokra, akkor gazdaságosabb döntés a bérlésük, ami megtehető a stabilepito.hu jóvoltából, ahol kiváló Layher termékek közül lehet kiválasztani a megfelelőt.

Print Friendly, PDF & Email