Greffe de cheveux többféle módon

Hajbeültetés kiváló áron

Akit zavar a kopaszodás, az most már tehet ellene. Modern plasztikai beavatkozásnak számít a Greffe de cheveux, amit hazánkban már számtalanszor sikeresen alkalmaztak. Sokakat kényesen érint ez a probléma, ám nincs mit szégyellni rajta, hiszen egy teljesen természetes folyamatról van szó.

Rengeteg ismert személyiség vetette alá magát a Greffe de cheveux valamelyik módszerének. A hajbeültetésnek többféle módszere ismert, de az eredmény minden esetbe ugyanaz, csupán az eljárás során lehetnek eltérések.

A legtöbben természetesen a fájdalommentes módszert szeretnék választani. A kutatásoknak köszönhetően, természetesen már egy ilyen módszer is kifejlesztésre került, amit SHE néven emlegetnek. Ez pontosabban a Single Hair Extraction módszer rövidítése.

A FUE apró lyukakat hagy a tarkón, ám ez a SHE esetében nem fordulhat elő. Mivel egy Greffe de cheveux során több ezer hajszálat kell átültetni, ezért hatékony megoldásra volt szükség. Így már egyetlen nap alatt, akár 4500 hajszál is átültethető, ami jelentősen felgyorsítja az eljárást.

Print Friendly, PDF & Email