Golyósanya minden méretben

Kifinomult tartozékok

A golyósorsókat elsősorban a szerszámgépiparban használják, mivel a forgó mozgást lineárissá alakítják. De lehetetlen lenne a golyósanya nélkül, mivel ezzel a tartozékkal biztosítható, hogy a hajtásnak ne legyen holtjátéka.

Nem szabad megfeledkezni arról a szabályról, hogy egy adott golyósorsót csak ugyanolyan gyártmányú golyósanyával érdemes használni, különben a későbbiekben számos probléma adódhat a tökéletes kompatibilitás hiányából fakadóan.

Az ipari fejlődésnek hála, nagy változások következtek be a lineáris hajtást illetően, amelyek kielégítik a mai piac igényeit. A Lineartechnik nagy figyelmet fordít a minőségi termékek előállítására. A golyósorsós hajtástípusok több elemből tevődnek össze, aminek szerves részét képezi a golyósanya, ami változó hosszúsággal és keresztmetszettel rendelkezhet.

Ezekkel a kifinomult alkatrészekkel garantálható az ipari géprendszerek folyamatos működése. Így nem kell feleslegesen szünetelnie a gyártásnak, ami nagyobb hatékonyságot jelent. Ezért olyan fontos rendszeren ellenőrizni a legkisebb alkatrészek állapotát is.

Print Friendly, PDF & Email