Garantált a szép gyep a gyeplazítóval

akkus gépek

Ha az akkumulátoros masinák kerülnek említésre, akkor sokaknak csak a nagyobb gépek jutnak az eszükbe, mint a fűnyíró, a sövényvágó, esetleg az ipari porszívó, hőfúvó vagy épp a csavarbehajtó, fúrógép. Pedig az akkus gépek világa ennél jóval változatosabb.

Sokan nem is tudják, hogy a fent említetteken kívül, a Bosch például porelszívókat is gyárt. Az akkus gépek közül mindenképp említést érdemel a GAS 12V-Li termék, ami egy nagyteljesítményű és kompakt, igen hatékony porelszívó.

A masina a munkavégzés közbeni tisztításhoz elengedhetetlennek bizonyul. Nagy előnye az erősben motorban és a kis méretbej rejlik. Ez a legkisebb L-BOXX 102 tárolóba is illeszkedik. Az akkus gépek közül, a porszívók kategóriáján belül ez azért emelkedik ki, mert különféle szennyeződés-típusok felszívására is alkalmas, legyen az fa-, műanyag vagy fémforgács.

A GAS 12V-Li tehát egy sokoldalúan alkalmazható gép. A résszívó fejnek köszönhetően, a nehezen elérhető helyeken is jól lehet vele takarítani. A kényelmes munkavégzést biztosító kompakt forma is adott, amihez társul a kis súly és az ergonomikus külső.

Az onlineszerszam.hu weboldalon ez egyszerűen megvehető, ahol a kertmesterek a gyeplazító számos fajtájával is találkozhatnak. Ez azoknak is kell, akik szeretnének a lehető legkíméletesebben és leghatékonyabban elbánni a mohával és a gyepfilccel.

Sokak első választása a Bosch ALR 900 gyeplazító. Ez a masina, mivel edzett, rugalmas karmokkal rendelkezik, igazán alaposan és pontosan tudja eltávolítani a nem kívánt növényeket. Gondolni kell itt a mohára, gyepfilcre vagy épp a levélmaradványokra.

A levegő, a víz és a tápanyagok így ismét akadály nélkül tudnak eljutni a fű gyökérzetéhez. A gyeplazító rendszeres használata azért megfontolandó, mert ez kiváló körülményeket teremt a szép és ápolt gyep növekedéséhez.

A nagy áthúzóerejű, 900 W-os Powerdrive motor és szabadalmaztatott Jet-Collect rendszer kombinációja lehetővé teszi a gyors és hatékony gyepszellőztetést, 32 cm-es munkaszélességben. Ez egy olyan gyeplazító, amelyikkel könnyű és hatékony a munka.

Print Friendly, PDF & Email